Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Vrij: 'Van Gaal zei: 'We hebben het wel over Manchester United''

Laatste update:

Naar eigen zeggen waren de Engelsen nooit concreet, mede door de inmenging van Louis van Gaal. "Van Gaal was daarover na het WK heel duidelijk. 'Je hebt echt een heel goed WK gespeeld, een jaar geleden had ik je niet eens meegenomen en geselecteerd,' zei hij een keer in Brazilië. Hij zei ook iets in de trant van: 'Je hebt het uitstekend gedaan, maar we hebben het wel over Manchester United'."

De toen afzwaaiende bondscoach adviseerde De Vrij om zich eerst op een iets lager niveau verder te ontwikkelen. United - volgens Van Gaal de grootste club ter wereld - zou mogelijk in een later stadium nog wel eens voorbij kunnen komen. "Niet dat hij me dan zou halen, maar misschien kom je ooit nog bij zo'n club terecht, zoiets bedoelde hij denk ik", aldus De Vrij.

Denk jij dat Stefan de Vrij ooit het niveau van Manchester United gaat halen?

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties