Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De wedstrijd tegen Ajax moet niet mijn plafond zijn, ik wil meer'

Laatste update:

Waar de aandacht doorgaans gevestigd is op Nemanja Matic, is het dit seizoen Uros Matic die op Europees niveau actief is. "Nu kan de familie van mijn Europese wedstrijden genieten", zegt hij in een interview met Tipsbladed. "Het is mijn droom om uiteindelijk in de Champions League te spelen en als we op deze manier doorgaan, dan is dat mogelijk."

Donderdag wacht eerst de confrontatie met Ajax. Net als ploeggenoot William Kvist en coach Stale Solbakken kwam ook Matic eerder uit tegen Ajax. "Ajax is een grote club in Nederland en met NAC waren we altijd de underdog. Ajax heeft altijd technische en getalenteerde spelers, dus we zullen wel zien. Wij hebben ook een goed team. Het wordt een mooie ervaring. Hopelijk gaan we een ronde verder."

Matic hoopt dat het niveau bij Kopenhagen niet zijn plafond is. "Ik heb nog nooit op zo'n hoog niveau gespeeld als nu. De wedstrijd tegen Ajax moet niet mijn plafond zijn, ik wil meer. Alles kan gebeuren in het voetbal."

Rafael van der Vaart wordt volgens critici zwaar overbetaald in Denemarken. ???? Maar hoeveel verdient hij nou eigenlijk?...

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 1 maart 2017

-
Wie haalt de volgende ronde van de Europa League?

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
9
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
11
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
21
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
288
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties