Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De werkelijke situatie van mijn club

Laatste update:

28 juni 2011. Iedereen die PSV een warm hart toedraagt is zeer gespannen op deze dag. Vandaag wordt besloten door de gemeente Eindhoven of het doek valt voor onze mooie club of dat we een wat zonnigere toekomst tegemoet gaan. Diep in de avond, terwijl het hevig onweert, wordt besloten dat PSV gered wordt met steun van de gemeente. Als Marcel Brands en Tiny Sanders naar buiten komen doen ze de slagroom op de taart door de feestende supporters ook nog eens het nieuws te geven dat Dries Mertens en Kevin Strootman overkomen van FC Utrecht. Met de latere transfers van Georginio Wijnaldum, Przemyslaw Tyton, Timothy Derijck en Jetro Willems werd in totaal 28 miljoen gespendeerd.

Dit is hetgene wat heel veel mensen als argument gebruiken door PSV bijvoorbeeld die tweede plaats te misgunnen t.o.v. Feyenoord. Ik vind het altijd echt teleurstellend als ik dit zie, omdat ik en al die andere PSV supporters weten hoe het wel degelijk in elkaar zit en hierdoor lijkt PSV erop af te stevenen om één van de clubs te worden dat alles misgunt wordt. Zo spelen de namen 'Philips Subsidie Vereniging' op elke voetbalsite en wij storen ons hieraan.

Dan nu de werkelijkheid. Ja, PSV heeft 28 miljoen gebruikt voor de transfers van de bovenstaande spelers. Deze prijs is echter gecompenseerd met de inkomsten van het geld wat PSV kreeg voor Balázs Dzsudzsák, die vertrok naar Anzhi Makhachkala, Ibrahim Afellay die vertrok naar FC Barcelona en Nordin Amrabat die vertrok naar Kayserispor. Verder is de hypotheek op het Philips Stadion al afgelost en PSV heeft nog geen cent subsidie ontvangen van de gemeente Eindhoven. Tiny Sanders heeft ook al verzekerd dat er bij het missen van Champions League voetbal geen spelers hoeven worden te verkocht om financieel weer op orde te komen. PSV heeft namelijk het Champions League geld, dat rond de 15 miljoen euro ligt, niet in de begroting opgenomen. Echter zullen aankopen voor volgend seizoen wel degelijk afhankelijk zijn van de verkoop van de huidige spelers, bijvoorbeeld een Orlando Engelaar, Erik Pieters of misschien nog wel een vergoeding van Sporting Lissabon voor Zakaria Labyad. Verder is de selectie die dit seizoen begon gehaald voor de langere termijn. Natuurlijk hadden wij allen gehoopt op een kampioenschap sinds drie jaar maar nu zat het er helaas niet in en zullen wij de geweldige comebacks van Ajax, twee jaar op rij al, moeten waarderen, hoeveel pijn het ons ook doet van binnen.

Dus we zullen weer moeten kijken naar volgend seizoen. van Bommel komt zo goed als zeker, ik denk dat deze selectie dat heel goed kan gebruiken. En we krijgen de 'Oude Generaal' terug voor onze dug-out. Een man die veel prijzen kan winnen met verschillende teams, een dosis aan ervaring en een man die spelers op scherp wilt zetten. Misschien 'saai voetbal' maar dat kregen we ook vaak voorgeschoteld door, naar mijn mening de beste trainer die PSV ooit heeft gehad, Guus Hiddink. Wat mij betreft worden we wéér kampioen met uitslagen als 2-0 het hele seizoen door i.p.v. spectaculaire 7-0's en het dan uiteindelijk weer weggeven. Verder zouden we een talent als Henriksen kunnen gebruiken, een speler van Rosenborg, die als hele jonge speler veel ervaring heeft en ontzettend veel kwaliteiten bevat.

Hopelijk pakken we die tweede plek in deze competitie en weten we de groepsfase van de Champions League te bereiken om eindelijk dat heerlijke hymne van het hoogste clubtoernooi in het Philips Stadion te horen en worden we weer geliefd in het Nederlandse voetbal nadat jullie de waarheid hebben kunnen lezen.

PSV

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties