Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Derksen fileert Koeman: 'Zou bijna denken dat hij iets van de bondscoach weet'

Laatste update:

Wijnaldum viel tijdens alle groepsduels na rust in. Dat hij met zijn inbreng niet van toegevoegde waarde is geweest, lijkt een understatement. In 70 minuten speeltijd (exclusief extra tijd) kwam hij niet verder dan 20 balcontacten.

Derksen begrijpt niet waarom Koeman de 33-jarige Oranje-international dit EK kansen als invaller blijft geven. "Ik heb Wijnaldum nog geen wedstrijd wat zien doen", zegt hij in Vandaag Inside Oranje. "Die weet wat van Koeman, misschien, maar ik begrijp niet waarom die jongen erbij is. Dat vind ik bijna niet te verkopen tegenover andere bankzitters."

René van der Gijp zet eveneens zijn vraagtekens bij de keuze van de bondscoach. "Als je nou uitgaat van de kracht van het middenveld van Oostenrijk, dan kan je beter Gravenberch inbrengen. Die kan die kracht aan, die kan die power aan." Derksen haakt hierna in: "Gravenberch heeft ook het loopvermogen."

Dick Advocaat, die in het verleden ook bondscoach van Oranje was, begreep in de openingsfase totaal niet hoe het middenveld van het Nederlands elftal stond. "Uiteindelijk speelde Oostenrijk gewoon simpel 4-3-3, maar dan met de buitenspelers ver naar binnen en de backs eroverheen."

"Dan weet je dat je het moeilijk krijgt, maar op het middenveld was het drie tegen drie. Dan moet je er tegenaan gaan staan, anders word je eruit gelopen. En dat gebeurde continu via de linkerkant, dat was een groot probleem en heeft ook met het type middenvelders te maken", aldus Advocaat.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten op de Copa América: Paraguay - Brazilië
2
Johan Derksen wijst naar één man bij Oranje: 'Zwak en onprofessioneel'
10
UEFA velt oordeel over geldigheid van afgekeurd doelpunt Xavi Simons
48
In de wandelgangen: Heerenveen opent jacht op felbegeerde KKD-smaakmaker
0
Ajax wil groot talent van Bayern München naar Amsterdam halen
33
Uitspraak van Nathan Aké valt volledig verkeerd bij ESPN: 'Als dit waar is...'
18

Meer sportnieuws

Reacties