Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Wolf: 'Het gaat er met de week leuker uitzien voor Feyenoord'

Laatste update:

"Het gaat er met de week leuker uitzien, al moet je jezelf niet rijk rekenen", zegt De Wolf tegen FOX Sports. Hij vond het duel met Willem II (0-2) een goede testcase: Feyenoord kwam terug van een zware en teleurstellende Europese wedstrijd. "Dat hebben ze mentaal goed gedaan."

Volgens Bert Konterman is het voor Feyenoord gunstig als PSV en Ajax lang actief blijven in Europa. "Het begint er nu echt op te lijken, ook omdat PSV weer punten heeft gemorst. Ajax is op de goede weg, maar is nog steeds zoekende", klinkt het. Konterman maakt zich alleen nog een beetje zorgen om het positiespel. "Het langer domineren."

Pakt Feyenoord de titel?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Eerste huldiging in Philips Stadion, Stadhuisplein vol
1
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
6
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
9
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties