Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Wolf wijst 'de man van de Eredivisie' aan: 'Oranje duurt niet lang meer'

Laatste update:

Mark Uth en Michiel Kramer voeren weliswaar de topscorerslijst aan, met ieder elf doelpunten, maar een hoog aantal mag dat niet genoemd worden. Bruggink en De Wolf kiezen in een interview met Metro dan ook voor andere namen. Zo roemt De Wolf voor Georginio Wijnaldum, die in de zomer besloot bij te tekenen in Eindhoven na zijn sterke optredens op het WK 2014. Ook Jens Toornstra vond hij zeer sterk spelen.

"Maar voor mij was Kenneth Vermeer de man van de Eredivisie tot dusver. Het gaat ook niet lang meer duren voordat hij in Oranje staat", voorspelt De Wolf in het dagblad. Bruggink kiest voor Wijnaldum als uitblinker in de hele competitie. Hij heeft gemerkt dat de PSV'er ontzettend gegroeid is in zijn spel en volgens Bruggink zijn er maar weinig voetballers met de uitstraling en persoonlijkheid van Wijnaldum. Het WK 2014 heeft daar in grote mate aan bijgedragen, legt hij uit. "Hij heeft zo dicht bij de Van Persies en de Robbens gestaan, dat hij nu ziet wat er moet gebeuren. Ik heb echt genoten van Wijnaldum de eerste seizoenshelft."

Vond jij Kenneth Vermeer ook de beste van de Eredivisie, in de eerste seizoenshelft?

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
0
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
5
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties