Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Wolf wijst Feyenoord op bruikbare naam voor laatste linie

Laatste update:

De 27-jarige Braziliaan speelde vijf seizoenen bij PEC Zwolle, twee jaar bij NAC Breda en inmiddels ook twee jaar bij FC Groningen. Hij miste geen wedstrijd voor de Trots van het Noorden en won vorig seizoen de beker met die club. De Wolf, zelf oud-verdediger van Feyenoord, zou graag zien dat hij de overstap maakt naar De Kuip. "Als ik Feyenoord was, zou ik per direct Botteghin halen", zegt De Wolf op Twitter.

"Hij is een topper in de verdedigende duels, kopsterk, fysiek sterk en opbouwend oké", aldus De Wolf. Het lijkt echter lastig te worden voor Feyenoord om Botteghin echt te halen, mocht men al belangstelling voor hem hebben. Zijn contract loopt namelijk nog een jaar door en FC Groningen wil de Braziliaanse verdediger niet verkopen.

Denk jij ook dat Eric Botteghin een goede versterking zou zijn voor Feyenoord?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
31
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties