Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Zeeuw in onderhandeling met oude club van Pelé en Neeskens

Laatste update:

"Het was een leuke ervaring en nu moeten we kijken of we eruit kunnen komen met elkaar", vertelt De Zeeuw aan Voetbal International. Hij zegt dat hij momenteel in onderhandeling is met de Amerikanen en dat hij nog steeds graag aan de slag gaat bij een mooie, nieuwe club. De New York Cosmos, die momenteel derde staan achter Minnesota United en de San Antonio Scorpions, passen in het plaatje.

Via via kwam hij bij de club terecht, nadat hij aanbiedingen van andere clubs ver weg afsloeg. Naar het geld kijkt De Zeeuw niet, benadrukt hij. "Maar ik wil bijvoorbeeld gewoon prettig kunnen wonen. En als ik het voor het geld had gedaan, was ik al lang naar die gekke landen gegaan", zegt de middenvelder. Als hij voor de New York Cosmos gaat spelen, treedt hij in de voetsporen van een paar illustere namen.

In 1971 werd de club opgericht en nam het deel aan de North American Soccer League, die het zelf mede had opgericht. Franz Beckenbauer was de eerste écht grote naam die een paar jaar later arriveerde en daarna volgden er nog velen: Johan Neeskens speelde er bijvoorbeeld liefst vijf jaar, van 1979 tot 1984. Een paar jaar eerder was Pelé uitgekomen voor de Amerikanen, van 1975 tot 1977. Wim Rijsbergen was de laatste Nederlander die er speelde, van 1979 tot 1983.

De Zeeuw debuteerde in het seizoen 2001/02 in het shirt van Go Ahead Eagles in het betaald voetbal. Na vier seizoenen verkaste hij naar AZ en daar bleef hij uiteindelijk vier jaar: in zijn laatste seizoen werd hij landskampioen met de Alkmaarders en was hij al meervoudig Nederlands international. De Zeeuw maakte vervolgens de overstap naar Ajax en was daar aanvankelijk basisspeler. Na twee jaar koos hij echter voor een avontuur in Rusland, bij Spartak Moskou. Daar werd hij nooit echt gelukkig.

Ik denk dat Demy de Zeeuw ... toevoegt bij een Eredivisieclub

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
12
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties