Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Zeeuw vertrekt uit Brussel en zet deur voor overstap naar PSV open

Laatste update:

De dertigjarige De Zeeuw begon in het afgelopen seizoen zes keer in de basis en viel acht keer in bij Anderlecht, dat op de laatste speeldag de landstitel prolongeerde. "Na anderhalf jaar is het tijd om afscheid te nemen van Brussel", schrijft De Zeeuw. "Ik wil iedereen bij Anderlecht, de spelers, de staf en de fans bedanken. Blijf gezond en veel succes voor de toekomst."

De Zeeuw gaat nu op zoek naar een nieuwe club en er zal ongetwijfeld gespeculeerd gaan worden over een overstap naar PSV. De Eindhovenaren werden in januari al met de middenvelder in verband gebracht, maar werden toen niet concreet. Directeur voetbalzaken Marcel Brands kent De Zeeuw echter goed en is op zoek naar een ervaren opvolger voor Ji-Sung Park. Zal hij bij De Zeeuw uitkomen?

PSV moet werk maken van de komst van Demy de Zeeuw

Meer nieuws

Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
1
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
19
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
47
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
39
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties