Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Deal met Ajax geldt voor Barcelona als alternatief voor man van 40 miljoen'

Laatste update:

Alejandro Balde ontwikkelt zich momenteel stormachtig bij Barcelona B, maar men acht hem met zijn zeventien jaar nog te jong en onervaren voor de rol van stand-in van Alba. Voor die vacature moet er een meer ervaren linksback worden binnengehaald en Gayá geldt als de gedroomde kandidaat. Het belooft echter een ingewikkelde operatie te worden om de 26-jarige vleugelverdediger los te weken bij Valencia.

José Bordalás, de nieuwe trainer van Valencia, is niet bepaald van plan om de aanvoerder te laten vertrekken. De van Getafe overgekomen oefenmeester heeft echter niet het laatste woord op het gebied van transfers, want de clubleiding zal het besluit nemen over het al dan niet verkopen van Gayá. Zijn tot medio 2023 lopende contract bevat een afkoopclausule van veertig miljoen euro, maar dat is een bedrag dat Barcelona op dit moment in ieder geval niet kan betalen. De Catalanen gaan proberen dit bedrag naar beneden te krijgen, eventueel door een speler in ruil aan te bieden.

Mocht de komst van Gayá onhaalbaar blijken, verlegt Barcelona de aandacht naar goedkopere optie. Een van die opties is Gosens, die bij Atalanta nog een contract tot medio 2022 heeft en daardoor voor een relatief lager bedrag op te halen is in Bergamo. Ook Tagliafico wordt beschouwd als betaalbare optie. De Argentijnse vleugelverdediger heeft niet onder stoelen of banken gestoken dat hij komende zomer graag een transfer wil maken. Eerder werd Tagliafico gelinkt aan onder meer Leeds United en Internazionale.

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
21
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
4
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
5
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
11
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
76

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties