Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Deal nagenoeg rond: De Ketelaere akkoord met forse salarisverlaging'

Laatste update:

Club Brugge en AC Milan zijn al langere tijd aan het onderhandelen over een transfer van het talent uit Brugge. Vorige week leken de clubs er echter definitief niet uit te komen, daar de Milanezen niet aan de minimale vraagprijs van de Belgen wilden voldoen. Volgens Het Laatste Nieuws wilde Club minimaal 35 miljoen euro ontvangen voor De Ketelaere, terwijl de Italianen niet verder wilden gaan dan 30 miljoen euro. Leeds United zou ook geïnteresseerd zijn in de diensten van De Ketelaere en bereid zijn om veertig miljoen euro op tafel te leggen.

De Ketelaere heeft echter aangegeven het liefst naar AC Milan te willen, en dat lijkt de achtvoudig international nu te bevestigen. Door akkoord te gaan met een salarisverlaging van een half miljoen bij de Italiaans kampioen, is er mogelijk toch sprake van een doorbraak in de onderhandelingen. SportItalia beweert dat zaakwaarnemer Tom De Mul de salarisverlaging heeft bevestigd en dat de onderhandelingen zich in de afrondende fase begeven.

De Ketelaere speelt al sinds zijn zevende voor Club Brugge en debuteerde in 2019 in de hoofdmacht. Tot dusver speelde hij 120 officiële duels voor de Belgische landskampioen, waarin hij 25 keer trefzeker was en 20 assists gaf. In de wedstrijd om de Belgische Super Cup eerder deze maand tegen KAA Gent (1-0 winst) zat De Ketelaere negentig minuten op de bank. Tijdens het eerste competitieduel met KRC Genk (3-2 winst) van afgelopen zondag zat de middenvelder niet eens bij de selectie.

Is Charles De Ketelaere een aanwinst voor AC Milan?

Meer nieuws

Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
1
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
4
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
6
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
9
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties