Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Deal raakt in stroomversnelling: Feyenoord gaat voor huur met optie tot koop

Laatste update:

Zowel in de voorbereiding als tegen Fortuna Sittard (0-0) en Sparta Rotterdam (2-2) is gebleken dat bij Feyenoord onzekerheid bestaat over de nummer 10-positie. Calvin Stengs en Quinten Timber zouden op die plek uit de voeten kunnen, maar wisten beiden nog niet te overtuigen. Met de komst van Lingr lijkt Arne Slot straks de beschikking te hebben over een echte nummer 10.

De 1,75 meter lange Tsjech doorliep de jeugdopleiding in zijn geboorteland bij Karvina, waarna Slavia Praag hem voor 500.000 euro wegplukte. Dit seizoen speelde Lingr drie van de vier wedstrijden op de linksbuitenpositie. Vorig seizoen stond hij verreweg het grootste deel van zijn wedstrijden als aanvallende middenvelder opgesteld. Feyenoord is sinds het vertrek van Sebastian Szymanski op zoek naar versterking op de nummer 10-positie.

Vorig seizoen was Lingr goed voor 14 doelpunten en 7 assists bij de club uit Praag. In totaal wist hij in zijn carrière 40 keer tot scoren te komen voor de Tsjechen en was hij 11 keer de aangever. Het is niet bekend of Lingr als alternatief geldt voor Luka Ivanusec, hoewel dat niet ondenkbaar lijkt. De transfer van de Kroaat lijkt steeds moeilijker te worden, daar zijn huidige werkgever Dinamo Zagreb een lastige onderhandelingspartner blijkt.

Is dit een versterking voor Feyenoord?

Meer nieuws

L'Équipe: Opvolger Farioli staat klaar, Ajax-deal kan in paar dagen rond zijn
32
Voormalig supertalent vertrekt roemloos door de achterdeur bij Tottenham Hotspur
11
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
23
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
41
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties