Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Debutant in selectie Rode Duivels speelde in 2018 nog in de Eredivisie

Laatste update:

De 23-jarige mandekker, die door Anderlecht werd verhuurd aan Excelsior (2016/17) en Heerenveen (2017/18) speelt momenteel in Frankrijk voor Stade Reims. "Wout Faes heeft de laatste twee seizoenen een leidersrol opgenomen in Frankrijk. Hij speelt er elke wedstrijd en is ook nog jong", verklaarde Martínez op de persconferentie zijn keuze. De bondscoach kan geen beroep doen op Vermaelen, die van Vissel Kobe geen toestemming kreeg om Japan te verlaten vanwege de quarantaineregels.

Om kwalificatie voor het WK veilig te stellen, kan België tijdens de komende interlandperiode niet rekenen op Lukaku. De spits van Chelsea raakte twee weken geleden tijdens het Champions League-duel met Malmö FF (4-0 winst) geblesseerd aan zijn enkel. Hierdoor krijgt Dante Vanzeir van Union Saint-Gillis de kans om zich te laten zien. De Belgische club staat verrassend bovenaan in de Jupiler Pro League mede dankzij negen goals van de 23-jarige aanvaller.

"Dante Vanzeir is bezig aan een prachtig verhaal met Union", gaf Martínez aan. "Hij is een cruciale schakel in het spel van trainer Felice Mazzu. Het is een uitstekende kans voor hem om zich ook hier te bewijzen. Hij is een veelzijdige aanvaller, we zullen zien welke rol hij bij ons kan vervullen." Ook liet de bondscoach zich op de persconferentie kort uit over Eden Hazard. "Eden heeft heel hard gewerkt, hij is honderd procent fit. Maar hij moet ook wedstrijdminuten maken", zei Martínez. "Hij is niet de speler die ritme zal opdoen op training, maar heeft wedstrijden nodig. Die wedstrijdminuten zal hij bij ons krijgen. Medisch is alles in orde met Hazard, dat is positief. Het extra werk dat hij geleverd heeft, is ongelooflijk."

Volledige selectie België:

Doel: Koen Casteels (VfL Wolfsburg), Thibaut Courtois (Real Madrid), Simon Mignolet (Club Brugge), Matz Sels ( Strasbourg)

Verdediging: Toby Alderweireld (Al-Duhail), Dedryck Boyata (Hertha BSC), Jason Denayer (Olympique Lyon), Leander Dendoncker (Wolverhampton Wanderers), Wout Faes (Stade Reims), Arthur Theate (Bologna), Jan Vertonghen (Benfica)

Middenveld: Yannick Carrasco (Atlético Madrid), Timothy Castagne (Leicester City), Thomas Meunier (Borussia Dortmund), Thorgan Hazard (Borussia Dortmund), Dennis Praet (Leicester City), Youri Tielemans (Leicester City), Hans Vanaken (Club Brugge), Axel Witsel (Borussia Dortmund), Alexis Saelemaekers (AC Milan), Albert Sambi Lokonga (Arsenal)

Aanval: Christian Benteke (Crystal Palace), Charles De Ketelaere (Club Brugge), Eden Hazard (Real Madrid), Dries Mertens (Napoli), Divock Origi (Liverpool), Leandro Trossard (Brighton & Hove Albion), Dante Vanzeir (Union Sint-Gillis)

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties