Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Debutant redt Juventus in verlenging en wendt strafschoppenserie af

Laatste update:

Andrea Pirlo koos voor een grondig gewijzigde opstelling ten opzichte van het competitieduel met Sassuolo (3-1) van zondag. Op liefst negen posities stond een andere speler opgesteld, waardoor onder meer Cristiano Ronaldo, Leonardo Bonucci en doelman Wojciech Szczesny op de bank begonnen. Matthijs de Ligt ontbreekt nog altijd door zijn besmetting met het coronavirus. Ondanks de flink gewijzigde basisploeg kwam Juventus al in de tweede minuut op voorsprong. Giorgio Chiellini sneed de defensie van Genoa open met een strakke, lage pass richting Dejan Kulusevski, die de bal meenam in het strafschopgebied en van dichtbij afrondde.

Halverwege de tweede helft verdubbelde Álvaro Morata de marge voor Juventus. Na een pass van achteruit verlengde Kulusevski de bal op zeer behendige wijze richting de spits, die plots opdook voor het doel en afrondde in de linkerhoek. De wedstrijd was echter nog niet gespeeld, want kort na de 2-0 vond Genoa de aansluiting. Lennart Czyborra, ex-speler van Heracles Almelo, werd vrijgelaten na een voorzet van Edoardo Goldaniga vanaf de rechterflank en kopte vanaf circa tien meter raak. In de tweede helft lag het momentum bij Genoa. De bezoekers, met tien nieuwe spelers in de opstelling ten opzichte van het laatste competitieduel met Bologna (2-0 zege), waren via Marko Pjaca dicht bij de gelijkmaker: negen minuten na de rust trof hij de lat boven Gianluigi Buffon.

Juventus speelde tegelijkertijd slordig en zodoende kwam de gelijkmaker niet volledig uit de lucht vallen. Genoa kwam op 2-2 via Filippo Melegoni, die de bal zestien minuten voor tijd aan de zijkant van het strafschopgebied ontving en met een fraai, indraaiend schot de verre hoek vond: 2-2. Een minuut voor het einde van de officiële speeltijd werd Ronaldo binnen de lijnen gebracht, maar het was een andere invaller, Rafia, die in de slotfase van de eerste helft van de verlenging de 3-2 maakte. De debutant miste de bal aanvankelijk na een voorzet van Morata, maar wist in tweede instantie alsnog te scoren uit de draai. Omdat Arthur daarna een kopbal van Ivan Radovanovic op de lijn weghaalde, bleef een strafschoppenserie uit in Turijn.

-
Denk je dat Juventus dit seizoen de Coppa Italia wint?

Meer nieuws

Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
42
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
6
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
3
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties