Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Debutant valt op bij PEC: 'Dat heb je met Ferrari's, die verbruiken veel'

Laatste update:

De Boom werd op het laatste moment bij de selectie van PEC gehaald omdat Jody Lukoki vader was geworden. "Het ging dit seizoen al wel lekker bij de A1, maar toen ik vanavond moest invallen voelde ik kramp aankomen, zo zenuwachtig was ik", vertelde de tiener na afloop aan FOX Sports. De Boom vond zijn onverwachte wissel in Tilburg wel logisch. "Ik was redelijk op en we moesten de voorsprong vasthouden. Verdedigen is niet mijn ding, dus dan is het wel logisch dat ik eruit werd gehaald", zo oordeelde de aanvaller.

Jans erkende na het laatste fluitsignaal dat hij De Boom niet heel goed kent. "Ik weet wel dat hij pijlsnel is. Een soort katapult", vertelde de oefenmeester. "Waarom ik hem weer gewisseld heb? Dat heb je met Ferrari's, die verbruiken veel, dan is de benzine heel snel op. Uiteindelijk dacht ik: het is goed Max. Maar dit is natuurlijk fantastisch voor hem." Tegen Willem II werd alweer de derde zege in successie geboekt. Feyenoord of AZ, die elkaar zondag treffen, kan bij winst langszij komen.

-

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties