Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Debutanten helpen Rusland aan zege; Ivanovic blinkt uit bij Servië

Laatste update:

Rusland - Wit-Rusland 4-2
Capello verraste met een basisplaats voor de negentienjarige Nikita Chernov. De verdediger heeft zijn competitiedebuut voor CSKA Moskou nog niet eens gemaakt, maar heeft nu dus al wel één interland achter zijn naam staan. De jongeling werd in de eerste helft nauwelijks getest, want Rusland was de bovenliggende partij en ging met een voorsprong de rust in. Aleksandr Kokorin gleed na twintig minuten een voorzet van Yuri Zhirkov bij de tweede paal binnen. Oleg Shatov, Dmitry Kombarov en Roman Shirokov kregen ook nog kansen, terwijl namens Wit-Rusland Aleksandr Hleb een poging deed om tot scoren te komen. Het schot van de ex-speler van onder meer Arsenal werd uit de hoek gedoken door Igor Akinfeev.

In de tweede helft liet Rusland de bal aan de tegenstander en na zes minuten werd het zowaar gelijk in de Arena Khimki. Sergey Kislyak, middenvelder van Rubin Kazan, krulde een vrije trap in de bovenhoek. De Russen kwamen steeds meer onder druk te staan en hadden geluk dat Akinfeev bij de les was en schoten van Sergey Kornilenko en Pavel Nekhaychyk keerde. Halverwege de tweede helft werd het alsnog 1-2: Kislyak schoot de bal na een hoekschop binnen. Rusland leek zodoende te verliezen, maar debutant Aleksandr Golovin maakte gelijk en Aleksey Miranchuk, een andere debutant, tekende voor de 3-2. Aleksandr Kerzhakov bepaalde de eindstand op 4-2. Wit-Rusland speelt volgende week tegen Spanje.

Servië - Azerbeidzjan 4-1
Servië, met oud-Eredivisionisten Vladimir Stojkovic, Nemanja Matic en Filip Kostic in de basiself, kwam al na tien minuten op voorsprong in Sankt Pölten. Branislav Ivanovic kopte de bal uit een hoekschop van Aleksandar Kolarov in de verre hoek. Dimitrij Nazarov schoot Azerbeidzjan zes minuten voor rust echter op schitterende wijze langszij. Tien minuten na de verplichte onderbreking herstelde Adem Ljajic de voorsprong voor Servië. De Romein knalde de bal van zo'n 25 meter laag in de hoek van doelman Kamran Agayev. De 3-1 kwam van de voet van Ivanovic, die opnieuw bij een corner scoorde, en het slotakkoord was aan Lazar Markovic.

-
Is Fabio Capello de juiste bondscoach voor Rusland?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
61
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties