Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Debuterende Bergwijn looft voorbeeld: 'Zo ver als hem ben ik nog niet'

Laatste update:

"Dan is het mooi dat we nu alle drie een haasje voor onze eerste interland hebben ontvangen." Bergwijn was lovend over Memphis Depay, die hij als een voorbeeld beschouwt. Hij kent de aanvaller annex Oranje-international van Olympique Lyon uit hun gezamenlijke periode bij PSV en had veel aan hem in zijn beginperiode. "Hij helpt ons allemaal. Hij is balvast en snel. Dat is lekker voetballen."

Bergwijn wordt bij PSV weleens vergeleken met zijn voorganger in Eindhoven. "Maar zo ver als hem ben ik nog niet", benadrukte hij. "Ik was heel blij dat ik meteen in de basis mocht beginnen. Ik denk dat het ook best goed ging. Het niveau ligt hoger dan in de eredivisie. We hebben de opdracht van de bondscoach redelijk goed uitgevoerd. Ook denk ik dat we heel hard hebben gewerkt. Hier kunnen we wel mee verder."

Dankzij de zege heeft Oranje na twee Nations League-wedstrijden drie punten en daarmee staat het tweede in de groep 1 achter Frankrijk (vier punten). Duitsland heeft maar één punt uit twee duels. Volgende maand speelt Nederland de laatste twee groepswedstrijden; thuis tegen Franrijk (16 november) en uit tegen Duitsland (19 november). Dinsdag wacht Oranje nog de oefeninterland in Brussel met België.

-

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
19
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
5
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties