Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Debuterende tiener schittert in 'Wonder van Leeuwarden': 'Ik ben nu zo blij'

Laatste update:

Bergsen, normaal gesproken derde keeper bij Dordrecht, stond onder de lat in Leeuwarden omdat Bryan Janssen geblesseerd raakte tijdens de warming-up. In zijn debuut in het betaald voetbal gaf de tiener zijn visitekaartje af. "Hij pakte een paar ballen dat je denkt: jeetje man! Dat was fantastisch", erkende De Nooijer na afloop, in gesprek met FOX Sports.

Cambuur stond in de rust met 1-0 voor, dankzij een treffer van Issa Kallon. Na de pauze rechtte Dordrecht de rug en sloeg men viermaal toe. In de strafschoppenreeks miste alleen Dan Crowley. "Dit is echt een jongensdroom voor mij", glunderde Bergsen. "Het is fantastisch, echt waar. Ik kan het nog niet geloven, dat komt later pas. Ik ben nu zo blij, dat wil je niet weten. Het was wel spannend."

"Mijn debuut tegen Cambuur uit en dan ook nog eens in de play-offs. Maar toen ik in de tweede helft die ballen pakte, kon het niet meer stuk voor mij." Bergsen weet niet hoe zijn toekomst eruitziet, mede omdat hij geen professioneel contract heeft. "Ik wil het liefst elke wedstrijd keepen, maar ik ben nog jong dus ik moet geduld hebben. Ik heb geen contract, maar ik heb het heel erg naar mijn zin bij Dordrecht, dus laten we niet te hard van stapel lopen."

-

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
15
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties