Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Debuut van Van Ginkel eindigt in nachtmerrie; prachtige kopbal Torres

Laatste update:

De 21-jarige Van Ginkel raakte één jaar en twee dagen geleden geblesseerd aan zijn kruisband en hoopte na een lange revalidatie het voetbalgeluk in Italië terug te vinden. Na een halfuur sloeg het noodlot dinsdag echter al toe in Stadio Castellani en Van Ginkel, die met een flink pak ijs op de enkel van het veld werd gedragen, moest zich laten vervangen door Giacomo Bonaventura. Toen stond het overigens al 2-0. De eerste kans voor Empoli leverde na ruim een kwartier spelen direct een treffer op: Lorenzo Tonelli kopte een hoekschop achter Christian Abbiati.

Milan bakte er weinig van en had geluk dat Abbiati doelpunten van Manuel Pucciarelli en Matias Vecino voorkwam, maar hij was na 21 minuten wel kansloos op een intikker van diezelfde Pucciarelli. Daarmee incasseerde Milan dit seizoen alweer zijn derde tegendoelpunt uit een standaardsituatie. Na het uitvallen van Van Ginkel was Simone Verdi dicht bij het derde doelpunt voor Empoli, maar zijn kopbal belandde op het dak. Milan ging echter toch nog met heel wat vertrouwen de kleedkamer in, want op slag van rust zorgde Fernando Torres, die voor het eerst in de basis stond bij Milan, met een prachtige kopbal voor de 2-1.

Empoli kwam echter sterker uit de kleedkamer en Ciccio Tavano had de 3-1 op de schoen, maar hij mikte naast. Tavano zal ongetwijfeld terug gaan denken aan die kans, want drie minuten later schoot Keisuke Honda de 2-2 in de onderhoek. De Japanner maakte alweer zijn derde van het seizoen en was even later bij een vrije trap ook nog dicht bij de 2-3, maar ditmaal vond hij het doel niet. Doordat Jérémy Ménez ook niet verder dan de lat kwam, bleef het gelijk. Empoli eindigde het duel met tien man: Mirko Valdifiori ging hard door op Nigel de Jong en kreeg in een tijdsbestek van twintig seconden (!) twee gele kaarten.


-

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
16
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
45
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties