Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Declan Rice legt zijn keuze voor Arsenal uit: 'Een beetje overweldigend'

Laatste update:

Rice, die ook in het Emirates Stadium met rugnummer 41 gaat spelen, is blij dat de transfer nu eindelijk rond is. "Ik wil alle Arsenal-supporters bedanken voor de support tot dusver", zegt hij via de clubkanalen van zijn nieuwe werkgever. "Het was overweldigend. Er was zo ontzettend veel gaande en er was maandenlange speculatie. Als speler wil je dat het zo snel mogelijk rond is zodat je kan gaan settelen. Ik voel mij hier al ontzettend thuis." De beslissing om West Ham - waar de rechtspoot een groot deel van zijn jeugdopleiding genoot - te verlaten, was geen makkelijke.

"Het is een beetje overweldigend door mijn relatie met West Ham. Het was heel moeilijk om weg te gaan door de liefde die ik heb voor de club. In voetbal komen er soms geweldige kansen voorbij. Grote clubs, zoals Arsenal, meldden zich voor mij en het was erg moeilijk om daar niet op in te gaan. Je hebt maar één carrière en ik geloof echt in wat Mikel Arteta hier aan het doen is. Ik kijk erg uit naar mijn tijd bij Arsenal", aldus Rice. De Engels international kost Arsenal omgerekend 116 miljoen euro, wat middels bonussen nog met 6 miljoen euro kan oplopen. Daarmee is Rice nu de duurste Brit aller tijden. Het oude record stond nog op naam van Jack Grealish.

Arsenal had al enige tijd een persoonlijk akkoord met Rice en de miljoenendeal is na enkele mislukte biedingen nu dus in kannen en kruiken. Manchester City maakte ook enige tijd jacht op de Engelse middenvelder, maar trok zich uiteindelijk terug. De ploeg van Arteta verzekerde zich onlangs al van de komst van Kai Havertz, die Chelsea een slordige 80 miljoen euro oplevert. Vrijdag maakte de Londense grootmacht de komst van Jurriën Timber al bekend.

Rice, die de komende jaren het middenveld van Arsenal moet leiden, speelde de afgelopen jaren maar liefst 245 officiële wedstrijden voor West Ham. Daarin was hij goed voor vijftien doelpunten en dertien assists. Ook groeide Rice uit tot een vaste waarde bij Engeland. Tijdens het uitgestelde EK van 2021 én het WK van 2022 was hij een reguliere basisspeler onder bondscoach Gareth Southgate. Het hoogtepunt van zijn nog prille carrière beleefde Rice begin juni, toen hij als aanvoerder van the Hammers in Praag de Conference League-beker mocht liften.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties