Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Deel van NAC-selectie is geloof in Maaskant kwijt

Laatste update:

Kort na de jaarwisseling ging NAC voor de tweede keer de samenwerking aan met Maaskant, die eerder al van 2008 tot 2010 hoofdcoach was bij de Brabanders. Het was de bedoeling dat hij de Parel van het Zuiden zou wegloodsen uit de degradatiezone, maar aan het eind van de rit zakte NAC toch af. Maaskant mocht toch blijven als trainer en technisch manager: zijn langste tijd lijkt er nu alsnog op te zitten.

Maaskant geniet niet langer het vertrouwen van de complete spelersgroep. NAC staat na negen speelronden op plaats zes en verloor vier dagen geleden nog thuis van VVV-Venlo. Zelf laat de trainer weten dat hij het begrijpelijk vindt dat niet iedereen het volste vertrouwen in hem heeft. "In een spelersgroep van twintig man heb je altijd jongens die het niet in je zien zitten. Ik ga er vanuit dat we er met elkaar uitkomen", aldus de 46-jarige coach. Hij meent dat NAC de beste selectie in de competitie heeft en dat de goede resultaten echt zullen komen.

Is Robert Maaskant ontslaan de oplossing voor NAC?

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
13
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
55
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
7
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
13
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties