Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Deel van Real Madrid-publiek roept om Mbappé bij presentatie Hazard

Laatste update:

In de aanloop naar de officiële presentatie van Hazard was naast de 'gebruikelijke' liedjes gericht tegen Barcelona en Atlético Madrid namelijk ook een roep om de komst van Paris Saint-Germain-aanvaller Kylian Mbappé te horen. Diverse Spaanse media berichten dat om en nabij de vijfduizend supporters de leus 'Wij willen Mbappé!' scandeerden voordat Hazard het veld betrad. Nadat de Belg zich op het gras van het Santiago Bernabéu begaf werd hij echter met gejuich ontvangen en ging de aandacht volledig uit naar de nieuwe aanwinst.

Voorzitter Florentino Pérez richtte zijn blik eveneens op de toekomst tijdens de officiële introductie van Hazard: "Wij zijn Real Madrid, wij willen nieuwe triomfen. Deze club is hongerig naar overwinningen en verzet zich tegen nederlagen. We krijgen een ploeg vol met geweldige spelers en Zinédine Zidane zal voor die groep staan. Vandaag verwelkomen we een van de beste spelers van de wereld, Eden Hazard."

"Eden, je bent waar je wilde zijn. Je levensdroom is vandaag uitgekomen. Het Bernabéu is vanaf vandaag je thuis, ze zullen hier van je kwaliteiten gaan genieten en je zal snel merken dat het beste onderdeel van deze club de fans zijn. We weten dat Madrid je grote droom was en met dank aan je kwaliteiten en je harde werk ben je hier nu. We danken Chelsea dat heeft meegewerkt om die droom uit te laten komen. Deze fans weten dat jouw voetbal speciaal en anders is. Welkom bij Real Madrid, welkom bij je nieuwe thuis."

Hazard, die werd gepresenteerd zonder rugnummer maar naar verwachting met het nummer 7 gaat spelen, richtte zich ook kort tot de supporters: "Ik wil echt in dit shirt gaan spelen en veel prijzen winnen. Zoals de president heeft gezegd, is het van jongs af aan mijn droom geweest om hier te spelen. Heel erg bedankt."

Denk jij dat Kylian Mbappé volgend seizoen ook voor Real Madrid speelt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
8
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties