Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Deelname aan WK in Qatar lijkt lastig verhaal te worden voor PSV'er

Laatste update:

De aanvaller van PSV heeft twee A-interlands voor Nederland achter zijn naam staan, maar speelde voor het laatst in 2015 voor Oranje. Onlangs liet hij vallen dat hij de kleuren van Marokko wilde verdedigen en dat enkel nog administratieve handelingen een definitieve overstap in de weg stonden. Na de met 1-2 gewonnen uitwedstrijd tegen FK Bodø/Glimt in de Europa League, maakte El Ghazi bekend dat het niet wil vlotten met de overstap.

Bij ESPN vertelde El Ghazi dat het papierwerk nog altijd niet is afgehandeld. "Ik heb laatst gezegd dat ze bezig waren, maar er zijn nu nog geen updates. Ik denk dat het wel ingewikkeld is, er moet het een en ander gebeuren met papierwerk en dat is nog steeds niet helemaal geregeld." Aangezien het WK in Qatar op 20 november al begint, dringt de tijd. "Ja, het wordt wel kort dag. Dus of het op tijd klaar zal zijn voor het WK: daar heb ik nog geen idee over."

De aanvaller, die door PSV afgelopen zomer voor ruim drie miljoen euro overgenomen werd van Aston Villa, kwam tot nu toe twaalf keer in actie voor de Eindhovenaren. Daarin kwam hij tot vijf treffers en drie assists. Marokko zit in Qatar in de poule met Kroatië, België en Canada. De Leeuwen van de Atlas beginnen het eindtoernooi op 23 november tegen Kroatië.

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
26
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
27
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties