Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Deense bond komt zondagochtend met positief nieuws over Eriksen

Laatste update:

"Het laatste nieuws: vanochtend hebben wij gesproken met Christian Eriksen, die een groet heeft overgebracht naar zijn ploeggenoten", zo brengt de Deense bond zondag naar buiten. "Zijn toestand is stabiel en hij zal voorlopig in het ziekenhuis blijven voor verder medisch onderzoek. Het elftal en de technische staf heeft specialistische hulp aangeboden gekregen en ze zullen elkaar blijven steunen na het incident van gisteren (zaterdag, red.)." De Deense bond is dankbaar voor de steun die binnenstroomt na het onwel worden van Eriksen in het Parken Stadion.

"De hartverwarmende groeten van fans, spelers, de koninklijke families van Denemarken en Engeland, verschillende voetbalbonden en clubs vinden wij echt geweldig. We moedigen iedereen aan om reacties te blijven sturen naar de Deense voetbalbond en wij zullen er dan voor zorgen dat deze reacties terechtkomen bij Christian en zijn familie", zo besluit de Deense voetbalbond het statement omtrent de situatie van Eriksen.

De DBU bevestigde zaterdagavond al dat Eriksen wakker was en nader werd onderzocht in het Rigshospitalet van Kopenhagen. Ook heeft hij zijn ploeggenoten toegesproken, bevestigde directeur Peter Möller van de DBU. Hij zou ze via FaceTime hebben gevraagd om de wedstrijd af te maken. De wedstrijd in Kopenhagen werd uiteindelijk afgemaakt en Finland stapte met een 0-1 overwinning van het veld.

Eriksen is stabiel en vroeg spelers om wedstrijd te hervatten

Zaterdagavond kwam er al een positieve update over de situatie van de Deense middenvelder.Lees artikel

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
21
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties