Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Deense bond reageert op interesse Ajax in bondscoach Hjulmand: 'Dik verdiend'

Laatste update:

Heitinga, die het seizoen als interim-trainer bij Ajax afmaakte, is formeel nog een kandidaat, maar lijkt afgeschreven nadat RvC-voorzitter Pier Eringa repte over 'de nieuwe trainer'. Volgens De Telegraaf ziet Mislintat in Hjulmand een geschikte kandidaat om de in januari ontslagen Alfred Schreuder definitief op te volgen. Het contract van de bondscoach van Denemarken loopt echter nog dertien maanden door, tot na het EK 2024. Mocht Ajax daadwerkelijk concrete interesse tonen, dan moeten de Amsterdammers Hjulmand zien uit te kopen.

Peter Møller, de directeur van de Deense voetbalbond, gaat tegenover Tipsbladet in op de mogelijke interesse van Ajax in Hjulmand. "Het is dik verdiend dat Kasper volgens de Nederlandse media in trek is bij Ajax. Wij hebben echter een overeenkomst met Hjulmand om het nationale team te kwalificeren voor een nieuwe eindronde. Daar richten wij ons nu op."

Hjulmand is sinds 2020 de bondscoach van Denemarken. Zijn elftal maakte met name op EURO 2020, vanwege corona een jaar later pas gespeeld, veel indruk. In de halve finale ging het in de verlenging mis tegen Engeland (2-1). Het WK in Qatar liep in november vervolgens uit op een totale deceptie. De Denen haalden in Poule D met Frankrijk, Australië en Tunesië slechts één punt en gingen als hekkensluiter vroeg naar huis. Hjulmand is al sinds 2006 hoofdtrainer, bijna altijd bij teams in eigen land.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
120
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties