Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Deense bondsarts blikt terug: 'De hartslag van Eriksen viel opeens weg'

Laatste update:

Bij Sharma sloegen al snel, weliswaar kortstondig, de twijfels toe. De dokter van de St. George's University in Londen bekeek meteen de testresultaten tussen 2013 en 2019, de periode waarin Eriksen het shirt van Tottenham om de schouders droeg. In januari 2020 maakte de middenvelder de overstap naar Internazionale. "Ik dacht: Oh mijn god? Is er iets dat we niet hebben gezien? Maar ik heb alle testresultaten bekeken en alles zag er perfect uit'', vertelde Sharma zondag aan diverse media in Engeland.

"Vanaf de dag dat de club hem vastlegde, was het mijn taak om hem te screenen en we hebben hem elk jaar getest. Zijn tests tot 2019 waren volkomen normaal, zonder duidelijke onderliggende hartafwijking. Ik kan daarvoor instaan omdat ik zelf de tests heb gedaan", benadrukt Sharma. Ook bij Inter was de schrik groot, maar in de loop van de avond kon directeur Giuseppe Marotta een bemoedigende update geven.

"Ik kan alleen maar zeggen dat Christian tien minuten geleden zelf een bericht heeft gestuurd in onze WhatsApp-groep. Dit bevestigt de goede band tussen de spelers." In navolging van clubarts Piero Volpi benadrukte ook Marotta dat het instorten van Eriksen niets te maken heeft met het coronavirus en/of de vaccinatie tegen het virus. "Christian heeft nooit corona gehad en is niet gevaccineerd. Hij is op dit moment onder behandeling van de Deense medische staf. De staf van Inter heeft nauw contact met deze personen."

Dankzij het snelle optreden van de hulpdiensten én aanvoerder Simon Kjaer maakt Eriksen het naar omstandigheden goed. "Toen we bij Christian kwamen, was het duidelijk dat hij buiten bewustzijn was", vertelt bondsarts Martin Boesen. "Hij lag op zijn zij en ademde. Aanvankelijk kon ik een hartslag voelen. Maar die viel plots weg en we startten meteen met reanimeren. Het medische team hielp snel. Wij deden wat we moesten doen en we zijn er in geslaagd Christian terug te brengen. Hij sprak nog tegen me voor hij naar het ziekenhuis werd gevoerd."

-

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
4
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties