Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Defensief' PSV loopt zich stuk en is klaar in Europa

Laatste update:

Ondanks de noodzaak voor een doelpunt koos Phillip Cocu voor een opstelling met vijf verdedigers. De Russische opponent kwam eveneens defensief voor de dag en zoals verwacht moest PSV het spel maken. Daar slaagde de thuisploeg in de eerste helft niet in voldoende mate in. PSV vond zelden een opening in de gele muur van Rostov: de passes vanaf het middenveld kwamen veelal niet aan bij de spelers die voor doelpogingen moesten zorgen. Het gevaar bleef beperkt tot afstandsschoten, bijvoorbeeld via Bart Ramselaar na 27 en 34 minuten.

Meer: PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland

Kort na het tweede schot van Ramselaar meldde Rostov zich voor het eerst serieus voor het doel van Jeroen Zoet. Een goede sprintactie van Dmitry Poloz mondde uit in een hard schot, dat naast zeilde. Ook een poging van Christian Noboa bleek ongevaarlijk, waardoor beide teams met een brilstand de kleedkamers opzochten. Voor Rostov liepen de zaken op rolletjes. De club bleef eenvoudig overeind en trok de relatief sterke afsluiting van de eerste helft door in het begin van het tweede bedrijf, want er kwamen uitbraken en PSV acteerde bijzonder slordig.

De Eindhovenaren slaagden er gaandeweg iets beter in om Rostov vast te zetten en ervoor te zorgen dat de Russen zich moesten beperken tot lange ballen. Cocu bracht Siem de Jong en Gastón Pereiro na ruim een uur binnen de lijnen als vervangers van Oleksandr Zinchenko en Santiago Arias. Het publiek had daar twijfels bij: Arias was juist de meest aanvallende verdediger, terwijl Zinchenko voor creativiteit kan zorgen. PSV bleef ondertussen wachten op het eerste schot op doel, dat Rostov halverwege de tweede helft wel kreeg: Zoet bracht redding op een inzet van Sardar Azmoun.

Luuk de Jong knikte twintig minuten voor tijd net naast; Soslan Dzhanayev klemde een inzet van Bergwijn. Cocu bracht Luciano Narsingh nog voor Nicolas Isimat-Mirin en de invaller bereidde de grootste kans tot dan toe voor: na een pass van Narsingh stuitte Siem de Jong op de keeper. De kansen volgden elkaar rap op. Na een schot van Pereiro nam Ramselaar een afvallende bal op de slof, maar zijn poging werd op de lijn gekeerd door Rostov. PSV kan zich zodoende volledig richten op de Eredivisie, waarin de vorm ook te wensen overlaat. In het bekertoernooi zijn Cocu en de zijnen reeds geëlimineerd.

-
Verdiende PSV meer?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
15
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
13
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties