Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Defensief wankel Oranje krijgt er vier tegen in ArenA

Laatste update:

Bondscoach Guus Hiddink nam geen risico met Stefan de Vrij, Ron Vlaar en Jetro Willems, terwijl Wesley Sneijder woensdag met Galatasaray nog in actie kwam in de bekerfinale van Turkije. Het zorgde ervoor dat niet de sterkste elf binnen de lijnen stonden, maar Oranje begon desondanks prima aan het duel met de Amerikanen. Depay en Daryl Janmaat (die zijn 25ste interland speelde) kregen kansjes, alvorens het Nederlands elftal het iniatief langzaam maar zeker kwijtraakte.

De Verenigde Staten, gecoacht door voetballegende Jürgen Klinsmann, namen in het kwartier na de goede openingsfase van Oranje het heft in handen. Althans, op het gebied van kansen. Gyasi Zardes knalde de bal hard op keeper Jasper Cillessen, Michael Bradley schoot de bal tegen de paal, Timothy Chandler verprutste de rebound (en stond bovendien buitenspel) en Brek Shea leverde een slap rollertje af toen hij doorbrak over links. Oranje krabbelde weer wat op, kreeg al een dot via een kans via Huntelaar (naast via een Amerikaans been), en diezelfde Huntelaar kopte niet veel later alsnog binnen.

Dat gebeurde na een puntgave voorzet van Depay. Voor Huntelaar was dat zijn veertigste treffer in dienst van het Nederlands elftal, waarmee hij op gelijke hoogte kwam met Kluivert. Op slag van rust leek Georginio Wijnaldum ook nog eens de 2-1 te maken, ware het niet dat Depay een overtreding had begaan. Die 2-1 zou er vlak na rust wél komen. Van Persie miste nog een vrije kopkans door de bal tegen doelman Brad Guzan aan te koppen; Huntelaar deed niet veel later voor hoe het wel moest. Weer profiteerde de spits van een fantastische voorzet, dit keer van invaller Gregory van der Wiel. Huntelaar speelde ook een hoofdrol bij de 3-1: via het hoofd van Depay schoot de spits raak.

Voor Hiddink was dat het sein om Davy Pröpper te laten debuteren. Oranje liet de teugels na die derde goal weer wat vieren en met name doelpuntenmaker Zardes kreeg kansen. Zo zag de aanvaller van Los Angeles Galaxy een doelpunt afgekeurd worden wegens duwen. Een tegengoal zat eraan te komen en die treffer werd gemaakt door John Brooks, die simpel binnentikte. In de bizarre slotfase kreeg ook Oranje weer kansen: zo zette invaller Wesley Sneijder met een heerlijke inspeelpass Daley Blind vrij voor Guzan. Blind passte op invaller Luuk de Jong, die het ding met veel mazzel nog bijna over de lijn kreeg. Het bleef bij de paal. In de knotsgekke slotfase zorgde Daniel Williams voor de 3-3, ramde De Jong op de paal en lag de bal er aan de andere kant direct weer in voor de 3-4 (Bobby Wood).

-
Klaas-Jan Huntelaar moet altijd spelen bij Oranje

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
7
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties