Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ajax-flop Georges Mikautadze bereikt akkoord en staat op randje van toptransfer

Laatste update:

Mikautadze is momenteel hot topic in het Europese voetbal. De aanvaller geldt als topscorer van het EK, waar hij driemaal het net wist vinden in de groepsfase. En dat na een veelbewogen seizoen, waarin hij naar Ajax transfereerde, flopte, op huurbasis verkaste naar zijn oude club Metz en voor drie miljoen minder dan ze hadden betaald weer definitief terugkeerde. Nu staat Mikautadze wederom voor een exit.

De behendige rechtspoot is namelijk persoonlijk akkoord met Monaco, de nummer twee van afgelopen Ligue 1-seizoen. Volgens eerdere berichtgeving van L'Équipe hebben de Monegasken minimaal twintig miljoen euro over voor Mikautadze. Romano schrijft dat er al een officieel bod is gedaan, waar Metz zich momenteel over beraadt. Hoeveel dat bod bedraagt, is niet bekend.

Wel is bekend wat Mikautadze vanaf de winterstop heeft gepresteerd. Na slechts 9 officiële duels bij Ajax, waarvan het merendeel invaller, behoedde hij Metz met elf goals in twintig duels in eerste instantie voor degradatie. Via de play-offs ging het vervolgens alsnog mis. Desalniettemin besloten les Grenatz de koopoptie van dertien miljoen euro twijfelloos te lichten. Ajax betaalde Metz een jaar daarvoor nog drie miljoen meer.

Afhankelijk van Georgië's verdere prestatie op het EK, zou Mikautadze zijn marktwaarde nog verder op kunnen vijzelen. Zondag staat de stuntploeg van Willy Sagnol tegenover het nog foutloze Spanje, dat geldt als een van de titelfavorieten deze zomer.

Mikautadze vertegenwoordigt volgens Transfermarkt nu een marktwaarde van vijftien miljoen euro. Ook Olympique Lyon en RC Lens hebben de Georgiër naar verluidt op de korrel.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Zie jij Georges Mikautadze slagen bij AS Monaco?

Meer nieuws

Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
9
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
19
Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal
16
Engeland voegt zich na sensationele ontsnapping tegen Slowakije bij laatste acht
92
Live meepraten op het EK: Spanje - Georgië
135
Grootste sterktes Roemenië aangestipt: 'Daarmee kunnen ze Oranje pijn doen'
32

Meer sportnieuws

Reacties