Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Defour stelt PSV teleur en kiest voor Anderlecht

Laatste update:

Defour kon ook bij PSV voor vijf seizoenen tekenen en de club uit Eindhoven had lange tijd de beste papieren om de Belgisch international vast te leggen. PSV kwam er echter niet uit met FC Porto en dat lukte Anderlecht wel. Paul Stefani, de zaakwaarnemer van de 26-jarige Defour, laat aan het Eindhovens Dagblad weten dat de Belgisch kampioen simpelweg meer betaalt.

Defour, ex-Racing Genk en Standard Luik, zal woensdag direct gepresenteerd worden bij Anderlecht. Dit betekent een flinke domper voor PSV, dat nu moet kijken of het nog een andere middenvelder kan vastleggen. Kamohelo Mokotjo zou plan B zijn geweest, maar hij heeft inmiddels al voor FC Twente getekend.

PSV moet overgaan naar plan C

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties