Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ödegaard baalt van 'Real Madrid-afspraak': 'Ik weet dat het niet waar is'

Laatste update:

Ajax deed in het seizoen 2014/15 veel moeite om het talent van Strömsgodset naar Amsterdam te halen. Hij koos voor Real Madrid, maar kwam daar niet aan de bak. Naar verluidt klopte het kamp-Ödegaard afgelopen winter aan bij Ajax, maar die hoefden de Noorse tiener niet meer. Zondag gaat Ödegaard met Heerenveen op bezoek bij de club waar hij had kunnen spelen, maar zal daar waarschijnlijk niet vanuit de basis starten. "Als het even tegenzit, moet je niet té teleurgesteld reageren. Het is geen crisis voor Martin Ödegaard. Ik weet dat ik de kwaliteiten heb om te spelen. Mijn tijd komt nog wel", zegt hij in de Leeuwarder Courant.

In januari werd Ödegaard als een ster onthaald in Friesland. "Daar moet je mee dealen, want zo gaat het in voetbal. Maar soms denk ik: relax a little bit. Ik vind het bijvoorbeeld vreemd dat mensen soms dingen creëren", vervolgt de achttienjarige aanvallende middenvelder. "Neem het verhaal dat Heerenveen 40.000 euro moet betalen aan Real Madrid, voor elke wedstrijd waarin ik niet speel. Ik weet dat het niet waar is. De coaches ook. Maar iets wat iemand verzint, staat vervolgens wél in alle kranten. Het vervelende daarvan: veel mensen geloven dat het waar is."

-
Hoe eindigt Ajax - sc Heerenveen?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties