Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ödegaard haalt uit naar Spaanse pers: 'Mensen denken dat dat echt waar is'

Laatste update:

Ödegaard werd het afgelopen half jaar al verhuurd aan Arsenal, dat hem nu dus definitief heeft ingelijfd. "Tegenwoordig praten mensen veel over mij en mijn redenen om een transfer te maken", aldus de aanvoerder van het Noorse elftal. "Ik wil alleen maar zeggen dat bijna alles wat ze zeggen niet de waarheid is. Ik vind het jammer dat de pers dingen zegt die niet waar zijn, omdat veel mensen oprecht denken dat dat wel het geval is. Ik heb mijn redenen om te vertrekken, ik weet wat de waarheid is en wat er is gebeurd en daarom denk ik dat het het beste is."

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Martin Ødegaard (@odegaard.98)

In zijn verklaring maakt Ödegaard niet exact duidelijk welke verhalen hem precies dwarszitten, maar waarschijnlijk gaat het om zijn motieven om te vertrekken bij Real Madrid. Zo schreef AS onder meer dat Ödegaard niet bereid was om bij de Koninklijke te vechten voor zijn plek. In het sportprogramma El Chiringuito werd zelfs meermaals gezegd dat de aanvallende middenvelder een zwakke mentaliteit heeft.

Ödegaard neemt als gezegd afscheid van de supporters van Real. "Meer dan zesenhalf jaar geleden tekende ik voor Real Madrid en vervulde ik een grote droom", aldus de voormalig huurling van Vitesse en sc Heerenveen. "Het witte shirt kunnen dragen, spelen in het Santiago Bernabéu en spelen in LaLiga. Ik kan niet trotser zijn. Ik kwam hier toen ik zestien jaar oud was en ik heb de kans gehad om te leren van de beste ter wereld en mijn idolen. Ik heb veel geleerd en heb genoten van de reis. Ik ben dankbaar voor alles wat me is overkomen en alles wat ik heb geleerd."

Uiteindelijk kwam de Scandinaviër slechts tot elf officiële optredens voor Real Madrid. "Ik wil alle mensen bedanken die me hebben geholpen om me te verbeteren en te groeien in Madrid. Coaches, teamgenoten, fysio's, mensen van de club en de fans. Bedankt! Ik heb goede en slechte tijden gehad, zoals altijd in het leven en in het voetbal. Het heeft me veel sterker gemaakt en beter voorbereid op wat komen gaat."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties