Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ödegaard maakt indruk: 'Als hij wil, stuurt hij iedereen het bos in'

Laatste update:

"We hadden wat wedstrijden verloren, maar zijn altijd blijven geloven in onszelf. Doordat ik wat meer naar binnen stond, kwam ik inderdaad wat meer aan de bal. Dit wil ik elk weekend doen. Ik voel me erg op mijn gemak aan de rechterkant", zegt Ödegaard in gesprek met FOX Sports. Trainer Streppel was laaiend enthousiast over de prestaties van de Noorse middenvelder.

"Deze jongen heeft zo ongelooflijk veel talent. Ik roep het al heel vaak: het is een kwestie van tijd voordat deze jongen gaat scoren. Die kwaliteiten heeft hij. Laten we genieten dat hij op de Nederlandse velden rondloopt", stelt Streppel in gesprek met de NOS. Ook Stijn Schaars was in gesprek met FOX Sports lyrisch over Ödegaard. "Als hij wil, stuurt hij iedereen het bos in."

"Hij kan zo ongelooflijk goed voetballen en had vandaag wel vijf assists kunnen hebben", vervolgt Schaars zijn verhaal. "Hij is zo creatief en moet niet vastzitten aan de zijlijn. Dat zie je vandaag. Als hij zo blijft spelen, gaan we nog heel veel mooie dingen van hem zien."

-
Zie jij Martin Ödegaard in de toekomst het eerste van Real Madrid halen?

Meer nieuws

Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9
Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
1
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
14
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
72
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties