Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ödegaard ziet transfer naar Eredivisie als beste alternatief in januari'

Laatste update:

Aanvankelijk hoopten Ödegaard en diens vertegenwoordigers op een tijdelijke transfer naar Stade Rennes. In de zomer zag de Franse club daarvan af, omdat Ödegaard destijds zeventien was en de FIFA buitenlandse verhuurperiodes voor minderjarigen niet toestaat. Het is twijfelachtig of Rennes het nog eens gaat proberen. "Nu een tijdelijke stap naar Frankrijk steeds onwaarschijnlijker wordt, ziet het kamp-Ödegaard de Eredivisie als het beste alternatief", schrijft het dagblad uit Madrid, zonder daarbij een Nederlandse club te noemen.

Het lijkt er echter op dat Real minder voelt voor een vertrek van de inmiddels achttienjarige Noor. Ödegaard is een belangrijke speler voor Real Madrid Castilla, het tweede elftal van de Koninklijke, en mocht dit seizoen eenmaal meedoen bij het vlaggenschip van Zinédine Zidane. In de Copa del Rey-wedstrijd tegen Cultural Leonesa (6-1) kreeg het talent zijn eerste basisplek en deed hij negentig minuten mee. In mei 2015 debuteerde Ödegaard onder Carlo Ancelotti al in LaLiga.

Is de Eredivisie de beste stap voor Martin Ödegaard?

Meer nieuws

Blind keert met nieuw contract bij Girona definitief terug in Champions League
6
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft: 'Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan'
2
PSG weigert Xavi Simons te verkopen, toekomst voorlopig ongewis
20
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Derksen: 'Dit werkt tegen Sneijder. Dit zoekt het beursgenoteerde Ajax niet'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties