Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Degradatie dreigt voor FC Volendam: 'Zie niet zoveel aanknopingspunten'

Laatste update:

Met dertien punten staat de ploeg van Regillio Simons stijf onderaan in de Eredivisie. Vitesse is de meest naaste concurrent met zestien punten, terwijl RKC als nummer zestien tot dusverre achttien punten verzamelde.

Na de winterstop wist de hekkensluiter nog niet te winnen. Er werden twee punten verzameld, eentje tegen Vitesse (1-1) en een bij Heracles (1-1). De overige duels werden allemaal verloren.

En die statistieken bieden weinig hoop. Robert Mühren liep na afloop van de ontluisterende nederlaag tegen sc Heerenveen compleet leeg tegenover de mediakanalen van de NOS en ESPN.

"We komen kwaliteiten tekort", stelt de spits. "Tuurlijk gaan wij vol goede moed die wedstrijd in, maar op het moment dat we ruimte weggeven en afspraken niet nakomen, worden we gewoon genadeloos afgestraft."

De verslaggever van de NOS wil weten waar het dan misgaat voor de Volendammers. "Heb je even?", reageert Mühren met enig gevoel voor humor, om op serieuzere wijze de problemen bloot te leggen.

"Bij de eerste goal krijgt Thom Haye vrij de bal, terwijl we hadden afgesproken dat Haye niet opengedraaid naar de goal vrij mocht komen. Het gebeurt bij de derde en vierde goal ook. Je wordt er moedeloos van."

"Op deze manier gaat degradatie voorkomen niet lukken", is zijn pijnlijke conclusie bij ESPN. "Het blijft wat gek om te zeggen, want het gat is nog steeds maar vijf punten. Zolang we niet dat sterretje achter onze naam hebben is er nog kans. Ik zie echter niet zoveel aanknopingspunten op deze manier."

"Zwaar klote", vat Mühren de zondag samen. Hij heeft vooral te doen met de fans, want in eigen stadion pakte Volendam nog niet bijster veel punten. "Of het op zo'n dag leuk is om voetballer te zijn? We balen nu natuurlijk, maar het blijft een leuk spelletje", besluit hij glimlachend.

Meer nieuws

Zwaargewicht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0
Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
7
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
19
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
54
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
5
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties