Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Degradatiekandidaat plaatst zich voor finale FA Cup en wacht op topclub

Laatste update:

Voor Millwall, de nummer zestien van de Championship, was het bereiken van de halve eindstrijd op Wembley eigenlijk al een hoofdprijs op zich. Het elftal van trainer Kenny Jackett kwam er tegen Wigan echter geen moment echt aan te pas. Keeper David Forde voorkwam na een klein kwartier nog dat Callum McManaman op aangeven van James McCarthy de score opende, maar tien minuten later was het alsnog raak. Shaun Maloney zocht de diepte en werd in het zestienmetergebied op maat bediend door Arouna Koné. De middenvelder nam de voorzet van de Ivoriaan ineens en passeerde Forde: 0-1.

Koné mocht kort voor rust bijna een tweede assist bijschrijven, maar na voorbereidend van de voormalig PSV-aanvaller slaagde Jordi Gómez er niet in de marge voor te verdubbelen. Na de hervatting bleef het dus nog spannend en waren the Lions nog niet kansloos. Omdat ook McManaman er in de tweede helft niet in slaagde een tweede Wigan-doelpunt te maken had Mark Beevers zodoende zomaar de gelijkmaker voor zijn rekening kunnen nemen; na een corner van James Henry kopte hij de bal evenwel op verdediger Paul Scharner. Een kwartier voor tijd was het duel alsnog gespeeld; op aangeven van Gómez rondde McManaman fraai af, 0-2.

-
Denk je dat Wigan Athletic de FA Cup gaat winnen?

Meer nieuws

John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect'
1
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
2
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
1
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties