Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Degradatiekandidaat Werder Bremen boekt verrassende zege bij Schalke

Laatste update:

De wedstrijd begon nog wel zo goed voor Schalke en het duurde niet lang voordat de zestigduizend bezoekers in Gelsenkirchen voor de eerste keer van hun stoel konden opspringen; na nog geen vijf minuten spelen kopte verdediger Joël Matip een corner in de kruising. Na de voorsprong drong Schalke onder aanvoering van Leroy Sané verder aan en kreeg het een aantal goede kansen, waaronder een bal van Klaas-Jan Huntelaar die de lat vond. Vlak voor rust was het echter weer die aloude voetbalwijsheid die zich deed gelden; als je ze zelf niet maakt doet de tegenstander dat wel een keer.

Bremen was een paar minuten voor rust al dicht bij de gelijkmaker met een gevaarlijk schot van Claudio Pizarro, voordat Fritz de stand uiteindelijk gelijktrok. De aanvoerder kreeg de bal vlak buiten de zestien en schoot zijn eerste doelpunt sinds augustus 2011 knap binnen. Na de rust was het weer Fritz die een hoofdrol opeiste. Beide ploegen begonnen de tweede helft stormachtig en Pizarro en Sané waren voor hun teams meteen gevaarlijk. Tien minuten na rust was het Fritz die de bal goed voorzette en Pizarro in staat stelde om zijn ploeg met een intikker op voorsprong te zetten. In de fase daarna had Schalke het duidelijk moeilijk met de bezoekers, die voor zondag slechts vijftien punten bij elkaar sprokkelden en één punt boven de degradatiestreep stonden.

Bremen leunde achterover en de thuisploeg kwam er maar moeizaam doorheen. Sané was na ruim een uur spelen nog gevaarlijk met een knappe solo en dook twintig minuten voor tijd bijna alleen op voor keeper Felix Wiedwald, maar wist uiteindelijk de verdediging niet te slechten. In de laatste tien minuten probeerde de thuisploeg nog vergeefs aan te dringen, maar kreeg het uiteindelijk vlak voor tijd nog de 1-3 te verwerken, nadat Anthony Ujah een voorzet van (wederom) Fritz knap afmaakte. Bremen staat nu qua punten gelijk met nummer vijftien VfB Stuttgart, dat op zaterdag al won van 1. FC Köln.

-

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
12
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties