Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Degradatiezone dreigt voor HSV na verlies van 'Sechs-Punkte-Spiel'

Laatste update:

HSV startte sterk aan de wedstrijd en zorgde voor een paar gevaarlijke momenten rondom het doelgebied van Thomas Kraft. Naarmate het duel vorderde, won Hertha echter aan zekerheid en ontpopte de krachtmeting zich in een tweestrijd met weinig hoogtepunten. Rafael van der Vaart was, net als zijn teamgenoten, ongelukkig in de afwerking. Zowel in minuut 16 als in minuut 25 ontbrak het bij de poging van de Nederlander aan precisie.

Het spel in de Imtech Arena werd er na rust niet veel beter op. Het was veelzeggend dat de eerste doelpoging, van Valentin Stocker, pas in de 58e minuut genoteerd werd. Zes minuten later was Hertha dicht bij de 0-1. Na een precieze voorzet van Roy Beerens kopte Salomon Kalou het leer recht in de handen van René Adler. Genki Haraguchi had een kwartier voor tijd ook uitzicht op de 0-1, maar de inzet van de invaller was zwak en Adler was attent.

In de laatste tien minuten gaf HSV het duel uit handen. Cleber ontving in de 81e minuut zijn tweede gele kaart, na een wild luchtduel met Fabian Lustenberger. Hertha profiteerde al snel van de overtalsituatie. Een scherpe voorzet van Martin Plattenhardt vond Sebastian Langkamp, die sneller was dan Valon Behrami en met het hoofd voor de 0-1 zorgde. Van der Vaart zat op dat moment al op de bank; hij werd een kwartier voor tijd vervangen door Lewis Höltby.

-
Denk jij dat Hamburger SV gaat degraderen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
5
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
4
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
32
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties