Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Del Bosque bevestigt: 'Spanje wilde Messi hebben'

Laatste update:

"Er is een poging ondernomen, maar hij bleef bij zijn beslissing om voor zijn geboorteland uit te komen. Hij was daar heel standvastig in. We kunnen die periode niet meer terugdraaien, maar kunnen ook niet ontkennen dat die er is geweest. De nieuwe Messi? We weten niet uit welk land de nieuwe Messi of de nieuwe Cristiano Ronaldo zal komen", zegt de bondscoach dinsdag in een uitgebreid interview met the Guardian.

Het was overigens al bekend dat de RFEF wilde dat Messi voor la Furia Roja zou voetballen. Voordat de linkspoot een Spaans paspoort kreeg, had de bond hem al uitgenodigd voor trainingen van de jeugdelftallen. Ex-bondscoach José Pekerman vertelde al eens dat hij 'wanhopig' werd bij de gedachte dat Argentinië Messi mogelijk zou verliezen.

De ster van Barcelona wilde echter altijd al voor Argentinië spelen en Spanje is voor hem dus nooit een serieuze optie geweest. In zijn biografie vertelt hij daar zelf over: "Er werd gevraagd of ik voor Spanje wilde spelen, maar ik heb altijd gezegd dat ik alleen voor mijn thuisland wilde voetballen. Ik hou van Argentinië en dit zijn de enige kleuren die ik wil dragen."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties