Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Del Bosque spreekt vertrouwen in Torres uit en waarschuwt Costa

Laatste update:

Dat kan mogelijk slecht nieuws betekenen voor Diego Costa, die zaterdagavond in de Champions League-finale tussen Real Madrid en Atlético Madrid zich wegens een hamstringblessure na negen minuten moest laten vervangen. Fernando Llorente en Álvaro Negredo zijn door de besnorde Del Bosque niet geselecteerd voor de testwedstrijd tegen Bolivia en lijken allesbehalve zeker te zijn van deelname aan het WK.

De spitsen van Juventus en Manchester City behoren overigens wel tot de voorselectie voor het WK. "Niemand is al uitgesloten, behalve Thiago Alcántara. Jesús Navas herstelt nog van een blessure en het betekent verder niets dat Negredo en Llorente niet zijn opgeroepen. Ik kan hen er in een oogwenk alsnog bijhalen", zei Del Bosque echter. "Costa? We hopen dat alle spelers op 2 juni kunnen trainen. We nemen geen spelers mee die een conditieachterstand hebben."

Del Bosque vestigt zijn hoop voor het duel met Bolivia dus op Torres, die een teleurstellend seizoen bij Chelsea achter de rug heeft en sinds de Confederations Cup niet meer werd opgeroepen voor la Roja. "We moesten een groep samenstellen en vonden dat Torres erbij moest zijn. Hij geeft altijd alles en we hebben alle vertrouwen in hem", besluit De Walrus.


Vriendschappelijke wedstrijd
Spanje
2 - 0
Bolivia
Denk jij dat Diego Costa meegaat naar het WK?

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
7
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
3
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
2
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties