Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dele Alli vormt sleutel voor deal tussen Tottenham Hotspur en Real Madrid'

Laatste update:

The Telegraph meldt dinsdagavond namelijk dat een voorstel om Dele Alli in een eventuele deal rondom Bale te betrekken de interesse heeft gewekt van de Koninlijke. De Engelsman werd al eerder in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid en zou nu de omgekeerde weg kunnen bewandelen als Bale inderdaad terugkeert naar Tottenham.

De meest waarschijnlijke constructie om dit mogelijk te maken is volgens de berichtgeving uit Engeland een dubbele huurdeal, waarbij Real Madrid vijftig procent van Bale's salaris door blijft betalen. Tottenham zou de kleine 330 duizend euro die overblijft op wekelijkse basis kunnen ophoesten doordat de ruim 160 duizend euro die Alli per week verdient wordt overgenomen door Real Madrid.

Deze huurdeal zou dan lopen tot het einde van dit seizoen, waarbij de prestaties van de twee spelers van invloed zijn op hun toekomst. Een andere optie die wordt aangedragen is dat Bale en Alli allebei definitief de oversteek maken. De verwachting hierbij is echter dat Real Madrid dan wel een transfersom moet betalen, aangezien Alli zeven jaar jonger is dan de 31-jarige Bale en nog vier jaar vastligt in Londen.

Bale's zaakwaarnemer Jonathan Barnett heeft dinsdagavond tegenover BBC Sport Wales bevestigd dat er in ieder geval iets speelt: "Gareth houdt nog steeds van Spurs. We zijn in gesprek (Tottenham, Real Madrid en het kamp-Bale, red.). Het is waar hij naartoe wil." Tottenham en Real Madrid praten tegelijkertijd overigens ook over een transfer van Sergio Reguilón, die zoals het er nu naar uitziet voor dertig miljoen richting Engeland gaat. De Koninklijke krijgt naar verluidt de optie om hem in de komende twee jaar voor 35 á 40 miljoen terug te halen.

Vind jij dat Real Madrid akkoord moet gaan met een deal die Dele Alli naar Spanje stuurt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
4
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
18
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
54
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties