Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Delegatie van Ajax op de tribune voor topscorer van de Zweedse competitie

Laatste update:

Beide Ivorianen begonnen aan de aftrap in de Bravida Arena. Traoré was direct beslissend voor zijn club. Hij was aangever bij het tweede doelpunt van de thuisploeg en tekende zelf voor de derde treffer. Romeo werd na 66 minuten spelen vervangen door voormalig FC Utrecht-speler Simon Gustafson. De negentienjarige middenvelder kwam tot twee schoten op doel, voltooide vier dribbels, won tien van de dertien duels en had een passnauwkeurigheid van meer dan 85%.

De Zweedse competitie is inmiddels elf wedstrijden onderweg. Traoré heeft in deze elf wedstrijden al tien keer het net gevonden. Hij gaf tevens al drie assists. Romeo was dit seizoen tot dusver goed voor twee doelpunten en één assist. Ajax is niet de enige geïnteresseerde club. Ericsson stelde dat Ajax een van de vele buitenlandse clubs is die aanwezig was bij de wedstrijd tussen Häcken en Göteborg.

Na afloop van het treffen werd de Ivoriaanse spits en tevens topscorer van de Zweedse competitie gevraagd naar de Amsterdamse interesse, maar hij gaf aan niet bezig te zijn met een eventuele overstap. "De transfermarkt is nog niet open. Ik speel gewoon en denk er niet over na. We zien wel wat er gaat gebeuren als de transferperiode begint." Beide spelers liggen tot medio 2026 vast in Zweden.

Meer nieuws

Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
2
Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden
1
'Bayern München loopt wéér blauwtje en hoort zesde afwijzing van Roger Schmidt'
6
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - Excelsior
2
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - FC Twente
8
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Utrecht
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties