Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dembélé verbaasd over landgenoot: 'Normaal zegt hij zoiets niet'

Laatste update:

Hazard liet echter al weten dat Chelsea er alles aan zal doen om een goed resultaat neer te zetten tegen the Spurs. "Ik ben verbaasd over wat hij zei", reageert landgenoot Dembélé in The Sun. "Normaal gesproken is hij niet het type persoon om dat soort uitlatingen te doen of jaloers te zijn op het succes van een ander. Ik vraag me af of hij dat ook echt denkt."

Dembélé is al vaak benaderd door mensen die zich eveneens verbazen over de uitlatingen van Hazard. "Ze komen naar me toe en zeggen: 'Heb je gehoord wat Hazard zei? Wat is zijn probleem?' Ik zal voor de wedstrijd even met Eden praten, maar niet al te serieus. Ik ga hem echt niet onderwerpen aan een interview van een half uur."

De middenvelder van Tottenham Hotspur, die een verleden heeft bij Willem II en AZ, verwacht geen problemen. "Ik ben ervan overtuigd dat Eden niet echt nadacht over wat hij zei. Het zal geen invloed hebben op onze relatie bij de nationale ploeg, maar hij heeft ons in ieder geval gemotiveerd voor de wedstrijd van maandag. We willen laten zien waarom we boven Chelsea staan op de ranglijst."

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
24
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
9
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
18
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties