Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Feyenoord heeft Julián Carranza voor '99 procent' binnen: Rotterdammers betalen geen transfersom voor nieuwe spits

Laatste update:

Het positieve nieuws voor Feyenoord: de aanvalsleider komt transfervrij over uit Amerika, zo meldt het wekelijkse voetbalmagazine. "Feyenoord betaalt geen transfersom voor de spits", aldus VI.

Carranza ligt nog tot het einde van het kalenderjaar vast bij zijn huidige werkgever, Philadelphia Union, dat klaarblijkelijk dus geen vergoeding ontvangt voor zijn pupil.

Mogelijk profiteren de Amerikanen via een andere constructie nog van de transfer, bijvoorbeeld door een doorverkooppercentage te bedingen. Als de MLS de transfer goedkeurt, meldt Carranza zich spoedig in Rotterdam.

Behalve de transfersom zijn beide partijen het ook reeds overeengekomen over de persoonlijke voorwaarden van Carranza. De 1 meter 82 lange aanvaller zal met Ayase Ueda en de mogelijk vertrekkende Santiago Gimenez de strijd aangaan voor een plekje in de punt van de aanval.

Met het aantrekken van de spits completeert Feyenoord de vijfde transfer van het seizoen. Eerder plukte het Chris-Kévin Nadje en Aleks Zevkovic weg uit de lagere Franse divisies en ook Gijs Smal (van FC Twente) en Anis Hadj-Moussa (van Patro Eisden) zijn volgend seizoen in De Kuip te bewonderen.

Eerder was Carranza speler van het Argentijnse Banfield, alvorens hij de overstap maakte naar Inter Miami. Eenmaal in Amerika verruilde hij Miami in de zomer van 2022 voor Philadelphia, waar hij vorig seizoen veertien keer trefzeker was.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Valentijn Driessen geniet van 'pure klasse' op training van Nederlands elftal
11
Johan Derksen: 'Wilfred, jij hebt één nare, hele onbeschofte eigenschap'
17
Rabiot onthult wat Mbappé in de kleedkamer zei over duel met Oranje
41
Wijnaldum onthult wanneer Feyenoord vorig jaar zomer wél een optie was geweest
39
'De nieuwe Nagelsmann' is de jongste manager ooit in de Premier League
3
Kieft ergert zich aan Oranje-international: 'Moet echt van dat dramagedrag af'
50

Meer sportnieuws

Reacties