Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Denemarken waarschuwt Oranje: 'De Boer kan even een Heineken pakken'

Laatste update:

"Nederland is een team dat er erg scherp en goed uit ziet. We kennen het Nederlandse voetbal heel goed. Het is een heel sterk team met goede spelers", vertelde de bondscoach van Denemarken na de zege in de Johan Cruijff ArenA. "Voor mij een van de topteams van het toernooi. Tsjechië heeft ook goede wedstrijden gespeeld. Tegen België was het bijvoorbeeld erg indrukwekkend in maart. Een van deze ploegen zal het ons heel moeilijk kunnen maken. Op voorhand heb ik zeker geen voorkeur."

Ook Martin Braithwaite heeft geen voorkeur voor Nederland of Tsjechië, al sloeg hij ietwat door in zijn euforie. "Het is geweldig, maar ik ben niet verrast. We hebben dit toernooi veel meegemaakt, maar als we zó spelen, dan kan geen enkel team ons bijhouden", verzekerde de aanvaller, die zelf de 0-4 voor zijn rekening nam. "Iedere tegenstander breekt, vroeg of laat. Het boeit ons niet waar we naartoe gaan, of tegen wie we spelen. Wij zijn Vikingen en komen altijd om te overwinnen. Dat gaan we ook in Baku doen."

Het was voor het eerst dat Denemarken buiten Kopenhagen een EK-wedstrijd speelde. Dat het uitgerekend de Johan Cruijff ArenA was, kon Hjulmand zeker bekoren. "Johan Cruijff is een van mijn grootste inspiratiebronnen en dan was er ook nog de wetenschap dat dit het eerste thuis van Christian Eriksen was buiten Denemarken. Dat hier het buitenlandse avontuur op zestienjarige leeftijd voor hem begon. Christian was hier bij ons."

"Vooraf heb ik al gezegd, dat ik hier heel graag voor hem zou willen winnen. Niet alleen voor Christian, maar ook voor Kasper Dolberg is dit een thuis. Daarom was dit in vele opzichten een heel bijzondere avond voor ons." Dolberg stond voor het eerst tijdens het EK in de basis en nam zowel de eerste als de tweede treffer voor zijn rekening. Joakim Maehle en Braithwaite namen de resterende doelpunten voor hun rekening.

Bij het Deense dagblad Ekstra Bladet blaakt men van het zelfvertrouwen. "Als ik bondscoach van Nederland of Tsjechië was, zou ik eens even een Heineken of een Urquell pakken. De wedergeboorte van het Danish Dynamite zou me namelijk behoorlijk nerveus maken!", zo schreef hoofd sport Allan Olsen, verwijzend naar het Nederlandse en Tsjechische bier.

-

Meer nieuws

Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
10
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
10
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties