Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Denemarken wint nadat lampen in Ernst Happelstadion eindelijk aanspringen

Laatste update:

De eerste kansen waren voor de Oostenrijkers, waarvan een grote voor spits Sasa Kalajdzic, die na enkele minuten echter teruggefloten werd vanwege buitenspel. Denemarken nam in de eerste helft, die in totaal slechts twee schoten op doel opleverde, na een klein half uur een voorsprong. Pierre-Emile Höjbjerg schoot alert binnen uit een half aangeraakte lage voorzet van voormalig Ajacied Rasmus Kristensen: 0-1. Oostenrijk kreeg na de 0-1 nog een grote kans op de gelijkmaker. Konrad Laimer vuurde een bal van dichtbij echter recht op keeper Kasper Schmeichel.

Oostenrijk bracht in de rust drie verse krachten in en na vijf minuten wisselde ook Denemarken drie keer tegelijk. Het resulteerde in kansen voor invallers van beide teams, waaronder voor Marko Arnautovic en Andreas Skov Olsen. Balverlies van Schmeichel zorgde ervoor dat Arnautovic kon breedleggen, waarna Xaver Schlager met een hard schot voor leeg doel binnen schoot: 1-1. Arnautovic ging in zijn honderdste interland nog op zoek naar een doelpunt en raakte bij een grote kans de paal. Daarna leek het duel af te stevenen op een gelijkspel, maar in de 84e minuut zijn het toch de Denen die 1-2 maken. Invaller Jens Stryger Larsen schoot met een schitterend afstandsschot, toch de winnende binnen voor de ploeg van Kasper Hjulmand: 1-2. Oostenrijk kwam in de slotfase nog wel dicht bij een punt via schoten van Michael Gregoritsch en ex-Ajacied Max Wöber.

Meer nieuws

Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
7
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties