Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Denen en Ieren in Dublin op zoek naar beslissing na bloedeloze remise

Laatste update:

Bondscoach Age Hareide liet onder meer Viktor Fischer en Lasse Schöne op de bank beginnen, terwijl hij in zijn basisopstelling wel plek inruimde voor bekende namen als Christian Eriksen en, de vanwege een gebroken pols met gips spelende, Nicolai Jörgensen. Het was echter niet de spits van Feyenoord, maar zijn kompaan voorin Andreas Cornelius die voor het eerste grote gevaar zorgde. De spits van Atalanta had de bal nadat Darren Randolph een poging van Jens Larsen keerde voor het inschieten, waarna Randolph met wat geluk ook de tweede keer op de goede plek stond.

De grootste kans van de eerste helft kwam na ruim een halfuur spelen opnieuw uit een rebound. Pione Sisto leek echter te schrikken van de mogelijkheid die hem geboden werd en mikte net naast. Een paar minuten voor de onderbreking lieten ook de bezoekers zich voor de eerste keer van hun gevaarlijkste kant zien: Cyrus Christie mocht na een knappe actie uithalen en zag tot zijn teleurstelling hoe Kasper Schmeichel met een goede redding reageerde.

Eriksen dacht na de onderbreking na een vermeende handsbal van Harry Arter aanspraak te kunnen maken op een penalty, maar kreeg geen medewerking van scheidsrechter Milorad Mazic. Ierland hanteerde net als in de eerste helft ook in de tweede bedrijf veelvuldig de lange bal in de ijdele hoop zo gevaar te kunnen stichten, terwijl Denemarken na rust eveneens nauwelijks gevaarlijk werd. Met Nicklas Bendtner binnen de lijnen ging de thuisploeg in de slotfase nog op zoek naar een treffer, maar het was een andere invaller die voor het laatste gevaar zorgde. Yussuf Poulsen mocht rond de penaltystip inkoppen en zijn poging kon maar net gekeerd worden door Randolph.

-
Wie denk jij dat er naar het WK gaat?

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
13
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties