Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Denk je nu echt dat Ajax of PSV de jeugdopleiding nu anders gaat doen?'

Laatste update:

De voormalig aanvaller vraagt zich af of het roer nu echt zal omgaan. "Denk je nu echt dat Ajax of PSV door deze bijeenkomst de jeugdopleiding anders gaat doen? De speerpunten zijn een opsomming van dingen die we eigenlijk al weten", stelt Gullit in gesprek met NU.nl. "Ik heb dat soort bijeenkomsten veel meegemaakt en wat gebeurt er nu met die informatie? Dat weten we niet."

Gullit was zelf niet aanwezig bij het congres, omdat hij van mening is dat dit niet veel zin had gehad. De KNVB is van plan om in kleinere groepen over bepaalde dingen door te praten en Gullit is dan wel bereid om aan te schuiven.

Denk je dat het Nederlandse voetbal iets gaat hebben aan het congres van maandag?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
12
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties