Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Denswil: 'Over Vertonghen zeiden ze dat ook, kijk waar die nu speelt'

Laatste update:

Denswil gaat spelen onder Michel Preud'homme, van wie hij weet dat het een coach is die graag wil dat zijn spelers de strijd aangaan. "Zowel bij Twente als hier zie je veel strijd terug. Meestal win je dan ook veel wedstrijden. Omdat je zoveel geeft, dat de tegenstander ervan schrikt. Club wordt wat vergeleken met Feyenoord. Zowel wat stadionsfeer als strijd betreft", weet Denswil inmiddels. Zelf levert hij ook altijd graag strijd, benadrukt hij.

"Als je vraagt wat typisch Denswil is, dan denk ik 'meedogenloos'. Af en toe moet je iemand door tweeën kunnen zagen, dat hoort erbij. Dat is ook wat Vormer zegt: Als je strijd brengt, gaat het hele team daarin mee en kan je matchen winnen. Niet dat ik zo bekend sta om mijn zware tackles, maar op training bij Ajax wisten ze wel dat 'het mes' daar was. Als iedereen dat doet, maak je elkaar ook scherper en beter."

Denswil weet dat hij soms versleten is voor nonchalant. Hij bestrijdt in gesprek met Het Laatste Nieuws echter dat hij dat ook daadwerkelijk is. "Ik hoor dat het voor mensen zo kan overkomen, maar naar mijn gevoel ben ik niét zo. Weet je, over Jan Vertonghen zeiden ze dat ook, maar kijk waar die nu speelt", aldus Denswil.

Denk je dat Stefano Denswil het gaat maken bij Club Brugge?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties