Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Denzel Dumfries en Jeroen Zoet krijgen ervan langs na wanprestatie van PSV

Laatste update:

"Ik vond hem niet heel goed spelen", oordeelt Janssen over Dumfries. "Het is een jongen die heel veel arbeid levert. Bij iedere aanval van PSV stormt hij langs de lijn, maar het duurt even voordat hij terugkomt." In de studio worden beelden getoond van de 2-1, die voortkwam uit een aanval vanaf de linkerflank. "Waar is Dumfries?", vraagt Janssen zich af. Boskamp grapt: "Bij de cornervlag." Volgens Boskamp 'kiest' Dumfries zijn momenten niet, maar opteert hij ervoor om altijd mee aan te vallen.

"Aanvallend wil hij veel bijdragen, maar daardoor ben je verdedigend kwetsbaar", ziet ook Janssen, die vervolgens ook het optreden van Zoet uitlicht. Bij de 2-1 kreeg de keeper zijn hand tegen een inzet van Reinhold Ranftl, maar de ingreep van Zoet was niet doortastend genoeg. Bij de 3-1, een kopbal van João Klauss, kwam de keeper tekort. Janssen merkt dat, als hij naar de afgelopen jaren kijkt, Zoet weinig stappen heeft gezet in zijn ontwikkeling.

"Zoet stond een paar jaar geleden nog in de belangstelling van grote clubs, maar hij speelt een heel moeizaam seizoen. Vorig jaar was het ook al minder. Hij zit in een mindere fase", oordeelt Janssen. Of hij zijn basisplek bij PSV zal behouden, weet Janssen niet. "Mark van Bommel zal ook wel twijfels hebben bij die andere keepers (Robbin Ruiter en Lars Unnerstall, red.)." Volgens Boskamp, die stelt dat Zoet 'twee ballen' wel had moeten hebben, zou Van Bommel met dezelfde logica 'drie of vier spelers' uit de opstelling moeten verwijderen. "Dat is het probleem."

-

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
20
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
6
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
17
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties